ACNEWS

Verstappent hálátlan: nem is izgatja Adrian Newey távozása

Fotó: Red Bull
Fotó: Red Bull
A háromszoros holland világbajnok szerint nem olyan drámai a legendás mérnök távozása a Red Bullból, mint amilyennek tűnik.
Hirdetés
Ad image

Max Verstappen szerint a sztármérnök távozása nem olyan nagy katasztrófa számukra.Ugyanakkor azt elismerte, hogy a neves szakember nélkül az osztrák istálló nem tartana ott, ahol – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a háromszoros világbajnok. Mint azt az AcNews megírta, Newey 2025 tavaszán hagyja majd ott a Red Bullt. Azt egyelőre nem tudni, a 65 esztendős szakember hol folytatja, ám jó esély van arra, hogy átszerződik a Ferrarihoz, ahol Leclerc és Hamilton mellett dolgozik majd.

„Természetesen Adrian hihetetlenül fontos volt azokban a sikerekben, melyeket a Red Bull elért, de a szerepe az idő előrehaladtával változott egy kicsit” — idézte a hollandot az f1vilag.hu. „Azt gondolom, sokan nem értik azt, hogy mit is csinál ő valójában. Nem azt mondom, hogy nem csinál semmit, de a szerepe átalakult. Sok remek szakember jött ehhez a csapathoz, akik erősítették a teljes részleget… Természetesen szerettem volna, ha marad, hiszen mindig lehet támaszkodni az ő tapasztalatára… Ugyanakkor viszont nagyon bízom abban a technikai csapatban is, amely Adrianen kívül a rendelkezésünkre áll. Nagyon-nagyon erősek, és gyakorlatilag megmutatták ezt az elmúlt néhány évben azzal, hogy ilyen versenyképes autónk volt.”

Alább mutatjuk a Forma-1-es Miami Nagydíj menetrendjét és a tévés közvetítésének időpontját.


Péntek:
1. szabadedzés: 18:30-19:30 (Élő – M4 Sport)
Sprintidőmérő: 22:30-23:14 (Élő – M4 Sport

Szombat:Sprint: 18:00-19:00 (Élő – M4 Sport)
Időmérő: 22:00-23:00 (Élő – M4 Sport)

Vasárnap:Verseny: 22:00 (Élő – M4 Sport)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés