ACNEWS

Vérvarjú támadt Erikára Kispesten, orvoshoz kellett vinni

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Kispesten egy feldühödött madár a csőrével és a karmával véresre sebzett egy gyanútlan nőt, aki azóta egyfolytában retteg.
Hirdetés
Ad image

Gyanútlanul tartott hazafelé Erika a vásárlásból, amikor a kispesti Szalay utcában megtámadta egy vérvarjú. Olyan erővel verte, karmolta a nő fejét, karját, hogy orvosnak kellett ellátni a vérző sebeit. „Először csak egy suhintást éreztem a fejemen. Arra gondoltam, lehet, hogy megijesztettem egy galambot… De ebben a pillanatban már éreztem is, hogy a fejemnek csapódik valami hátulról és karmol a lábával.És üt a csőrével – mesélte Erika a Metropolnak.- Folyamatosan támadta a fejemet, hiába próbáltam védekezni és elűzni őt a kezemben levő szatyrokkal, csak támadott tovább.”

Erika ijedtében az úttestre szaladt az állat elől, de a madár oda is követte. Kiderült, dolmányos varjú volt a támadó. Bár most van a költési időszak vége, sehol a környéken nem volt egy fióka, amit védett volna.„Konkrétan már az úttestre menekültem, de még akkor is jött utánam. Már mesze voltam a helyszíntől, még mindig nem hagyott békén. Ráadásul mindig úgy támadott, hogy hátulról szállt a fejemre. Olvastam tanácsokat, hogy kiabálni kell velük. Hát én sikítottam, de a varjú úgy látszik, nem olvasta a szakértői véleményt, mert nem ijedt meg.”

Miután a vérző Erika elment a háziorvoshoz, azonnal tetanusz injekciót kapott. Az asszony megtudta, hogy mást is támadott már meg ugyanott valószínűleg ugyanaz a varjú. Ezért szeretné mindenki figyelmét felhívni, hogy a Szalay utcában kerülje el azt a részt, nehogy úgy járjon, mint ő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés