ACNEWS

Villanyszámla buktatta le a barátnőjét megölő férfit

Nyitókép: Las Vegas Metropolitan Police Department/8 News Now/YouTube
Nyitókép: Las Vegas Metropolitan Police Department/8 News Now/YouTube
Két hónapig a gardróbban tárolta, s attól reszketett, hogy feltámad.
Hirdetés
Ad image

A rendőrség információi szerint a 31 éves, Los Angeles-i George Anthony Bone megölte barátnőjét, Beverly Ma-t. Aztán több mint két hónapig együtt élt a holttesttel a közös otthonukban.

Beverly családja azután kezdett aggódni, hogy hihetetlenül magas lett lányuk lakásának a villanyszámlája. Kiküldtek egy klímaszerelőt is, de senki sem nyitott neki ajtót.

Ezután a családtagok megjelentek a házban, ahol Beverly barátja fogadta őket és egyszerűen közölte velük, hogy a nő meghalt miközben fogat mosott. A sokkoló bejelentést a család döbbenten fogadta. Ekkor Bone közölte velük, hogy szívesen beviszi őket a hálószobába, és megmutatja nekik a holttestet.

Az egyik családtag belépett a szobába, ahol egy hűtőt talált a gardróbszoba ajtaja elé tolva. A hűtő alján egy törülköző volt, ami eltakart egy rést. Bone azt mondta nekik, hogy nyugodtan kinyithatják az ajtót és benézhetnek.

Ezután arról tájékoztatta a megrémült családot, hogy Beverly holtteste már két hónapja a gardóbban van. Amikor a család kérdőre vonta Bone-t, hogy miért nem jelentette a halálesetet a rendőrségen, azt válaszolta, hogy azért, mert tudta, hogy letartóztatják és ezt szerette volna elkerülni – írja a perezhilton.com.

Bone a rendőröknek már azt a verziót adta elő, hogy amikor hazament holtan találta barátnőjét a gardróbban, egy övvel a nyakában.

Bone a következő két hónapban a házban lakott Beverly holttestével az emeleti gardróbban. Közben online oldalakról rendelt magának termékeket, amelyeket Beverly számlájáról fizetett ki.

Arra a kérdésre, hogy miért nem hívott segítséget, a büntetett előéletű Bone – akit korábban szeméremsértés miatt ítéltek el – ezt válaszolta:

„Féltem, hogy visszakerülök a börtönbe, mert holttesttel találtak nálam.”

Az is kiderült, hogy Bone a lehető leghűvösebb fokozatra állította a légkondicionálót, hogy lassítsa a bomlást és távol tartsa a legyeket a testtől. A család pedig azért kezdte későn keresni Beverly-t, mert a férfi válaszolt azokra az üzenetekre, amelyeket hetekig küldtek a lányuknak.

Amikor a rendőrök a hűtőről kérdezték, amelyet a gardrób ajtaja elé helyezett, akkor a férfi elmondta, hogy azért tette oda, hogy hallja, ha a nő feltámad a halálból, ahogyan azt a The Grudge című filmben látta.

George Anthony Bone-t gyilkossággal vádolták meg. A rendőrség közölte, hogy Beverly Ma halálát fojtogatás okozta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés