ACNEWS

Vitézzé avatták Varga Viktort

Fotó: Instagram/ Vitéz Varga Viktor
Fotó: Instagram/ Vitéz Varga Viktor
Már a közösségi oldalán már a nevébe is belefoglalta a vitézi címét.
Hirdetés
Ad image

Varga Viktor az Instagram-oldalán számolt be arról a követőinek, miszerint szombaton vitézzé avatták a budapesti Szent Flórián templomban – szúrta ki a 24.hu.

Mint írja, álmában sem gondolta volna, hogy ilyen megtiszteltetésben lesz része.

„Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a
-Vitézzé avatlak!
-Hazámat szolgálom! -mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhitat lett úrrá rajtam. Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből méginkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kísérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak” – fejtetti ki a posztjában az énekes, aki bővebben kifejtette, hogy világkörüli utazásaiból hazatérve ébredt fel benne a magyarság tudata.

„Rendkívül régre visszanyúló őskultúránk van. Ezek fellelésekor érkezett a felkérés a Nemzeti Lovas Színháztól, hogy írjam meg a Fehérlófia musicalt, aminek boldogan eleget tettem, összevásárolva ősi magyar hangszereket, felkutatva és feljátszva régi dallamokat. Valahogy így indult el bennem a nemzeti öntudat… ezt követve az élet számtalan hasonló építő lehetőség elé állított” – fogalmazott Varga Viktor, majd hozzátette: feladatának érzi, hogy hazája értékét megmutassa és életben tartsa.

A vitézzé avatás videóját itt nézheti meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés