ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Vödör vizet öntött a felrúgott kisfiúra a jászberényi karateedző

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Miközben itthon az egész ország a vérét kívánja, a karateedző külföldön a családjával nyaral, mintha mi sem történt volna.
Hirdetés
Ad image

Nemcsak felrúgta a szolnoki kalandparkban, de egy vödör vízzel nyakon is öntötte a zokogó kisfiút a karateedző, mondván: ne nyafogjon, mert nem kislány. A bántalmazó jászberényi karatés nagyon is ért ahhoz, hogy ne csak fizikailag büntessen. Hanem lelkileg is a legfájóbb módon megalázza a védtelen gyermekeket.

Rázúdította a vödör hideg vizet

Mint azt az AcNews megírta, a jászberényi karateedző, A. Tibor a szolnoki kalandparkban egy gyermekcsoportra felügyelt. Az egyik kisfiú, Roland nem akart felmászni a kötélpályára, mert fél a magasban. Ezért a karateedző büntetésből a karjánál megragadta, félrehúzta, majd úgy lábon rúgta, hogy a gyermek hátraszaltózva a nyakára esett. Majd az edző megfordult, vissza se nézett és elment. Utólag derült ki, hogy egy vödör vízért. Amikor visszatért, azzal öntötte nyakon a még mozdulatlanul fekvő, keservesen síró kisfiút. És közben szóban is alázta – adta hírül a Hír TV.

A piros szőnyegre, Roli így mondta, hogy a piros szőnyegre odahúzta és már rúgta is. Aztán otthagyta, visszament majd nyakon öntötte vízzel, majd felrángatta, hogy ő nem egy lány, nem nyafoghat” – mondta el Hír TV-nek Tóthné Nagy Judit, a bántalmazott gyermek, Rolika édesanyja.

Élete legsötétebb pillanata volt

„Teljesen vállalhatatlan. Életem legsötétebb pillanata. Én soha többé gyerekeket, illetve karatét nem fogok oktatni. Nem tudok kellőképpen bocsánatot kérni, bár a megkeresett anyukával és a kisfiúval találkozom hamarosan. Nagy örömömre elfogadják a bocsánatkérésemet személyesen – magyarázta az RTL Híradónak szombaton az a karateedző. „Mert éreztem, hogy az a sötét pillanat, ami az életem legsötétebb pillanata, rendkívül helytelen és megbocsáthatatlan, és egy teljesen vállalhatatlan cselekedet volt” – tette hozzá.

Állítólag a vérlázító gaztettet elkövető edző a jövő héten már hazajön, remélhetőleg a rendőrség kihallgatja. A bíróság pedig a bűnismétlés veszélye miatt letartóztatja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés