ACNEWS

VV Kriszti 5 tippje: Így kerülhetsz be a ValóVilágba

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
A legutóbbi ValóVilág nyertese, elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeresen bejusson és teljesítsen Magyarország legnépszerűbb reality műsorában.
Hirdetés
Ad image

Nemrégiben bejelentették, hogy folytatódik a ValóVilág műsora az RTL-en. Még tart a jelentkezés és indul a casting, de sokan nem tudják: ha tényleg behívják őket egy beszélgetésre, akkor mire készüljenek. A népszerű reality legutóbbi nyertese, VV Kriszti most az AcNews-szal osztotta meg a tippjeit, hogyan kerülhetsz be a Villába

  1. A legfontosabb, hogy ne habozz, hogy ha behívnak! Mindenkinek joga van jelentkezni és elmenni a castingra. Tedd is meg. Ki kell próbálni a realityt, hiszen ez egy óriási és kihagyhatatlan kaland.
  2. Lazaság és humor kell! Saját stílusú ruhába menj be, és a saját gondolataidat oszd meg. Ne próbálj megfelelni, hiszen ha nem magadat mutatod, az előbb utóbb úgyis kiderül.
  3. Ne legyenek elvárásaid! Én másnaposan mentem a castinra, lesz, ami lesz alapon. Nincsen vesztenivalód. Ha bekerülsz, akkor lehet örülni, de ha most nem választanak be, akkor sincsen semmi baj, nem kell a szívedre venni.
  4. Beszélj előtte a családoddal! Gondolkozzatok el, hogy lehet úgy végigvinni az egészet, hogy utána ne legen szégyellni valód. Játsszatok el minél több szituációt, képzeljetek el helyzeteket, hogy mire hogyan reagálnál. Figyelj oda, hogy a te személyiségedhez mi illik.
  5. Ne a pénzért jelentkezz! Fogd fel úgy, hogy ez a dolog túlmutat azon, hogy majd egyszer esetleg megnyered a műsort. Fogadd be magadba a majdani benti létezést, a küzdelmet és a közösséget. Játssz, mintha egy társasjátékban lennél.

+3 tanács, ha már bejutottál:

  1. Tudj jól, és higgadtan érvelni, vitázni. Ne próbálj dominálni, és ne őrjöngj ha valami konfliktus történik. Nagyon fontos az önkontroll, mind a castingnál, mind pedig később a játékban.
  2. Legyél nyitott mindenre ami rád vár és fordulj mindenkihez tisztelettel. Ne csak magaddal foglalkozz, hanem a körülötted lévőkkel is.
  3. Ha meg akarod óvni magad és a családodat, az kerüld el a szexualitást. A szex kiszolgáltatottá tesz. Nem tudod, hányan és milyen emberek figyelnek. Nem tudod, milyen felvételek maradnak bárkinél. Ha bent vagy, fürödj fürdőruhában, hogy ne tudjanak visszaélni semmivel.
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés