ACNEWS

Megindulnak Oroszország felé a megvadult Wagner harcosok

Fotó: Prigozsin / képernyőkép
Fotó: Prigozsin / képernyőkép
A csoport a vezetőjük halála után kijelentette, hogy ha Prigozsin tényleg meghalt, megszervezik a második „Igazság Menetet”, és elindulnak Moszkva felé.
Hirdetés
Ad image

Mint ahogy arról az AcNews is beszámolt, tegnap este, hogy lezuhant egy repülő, melynek utaslistáján Jevgenyij Prigozsin is szerepelt. A TASZSZ, orosz hírszolgálat később megerősítette, hogy a Wagner vezetője valóban halott.

A csoporthoz közel álló csatornán azt írják, hogy ha a Prigozsin haláláról szóló híresztelések valóban igazak, megszervezik a második „Igazság Menetet”, és elindulnak Moszkva felé. A Wagner úgy véli, hogy a Kreml intézte el, hogy lezuhanjon a repülő.

„Jobb lenne, ha életben lenne. A saját érdeketekben” – fenyegetőzik a csoport.

Mindeközben Visegrád 24 jelentése szerint a fehérorosz hatóságok elvágták az internet forgalmat Tale falu régiójában, ahol az országban állomásozó Wagner-harcosok fő tábora van. Az intézkedés arra utalhat, hogy Vlagyimir Putyin és fehérorosz szövetségese, Aljakszandr Lukasenka elnök azt igyekeznek megakadályozni, hogy a Wagner egymástól elszakított részei kommunikálni tudjanak egymással és gyors együttes reagálásra szánják el magukat -írja a vg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés