ACNEWS

Zebrán gázolták el a kisfiút és édesanyját, 15 métert repültek

Fotó: Tények
Fotó: Tények
Válságos állapotban van az a kisfiú, akit édesanyjával a zebrán, fékezés nélkül gázolt el egy furgon, a sofőrje besétált a rendőrségre.
Hirdetés
Ad image

Életveszélyes állapotban vitték kórházba azt a hatéves kisfiút, aki 15 métert repült, miután édesanyjával együtt Pesterzsébeten egy zebrán, fékezés nélkül elgázolta egy furgon. A sofőr elsősegélynyújtás helyett elsétált a helyszínről, utólag feladta magát a rendőrségen.

A szemtanúk elmondása szerint hatalmas volt a pánik, a kisfiú ájultan feküdt az út közepén. Az édesanyja nem sérült meg annyira. Egy környékbeli szerint elvesztette az eszméletét, de egy idő után magához tért, és azonnal a gyermekéhez sietett. A helyiek szerint az érintett zebránál rengeteg baleset történik.

 „A furgonos egyenesen jött a Topánka utca irányából:. A szemből sütő nap feltehetően elvakíthatta, ezért nem biztos, hogy észrevette a gyalogátkelőhelyen a nőt és a kisgyereket. Ekkor történt a baleset. Anya és kisfia az ütközés után nagyjából 10-15 métert repültek, majd az úttestre zuhantak” – mondta a Tények riportere. Az édesanyát és a gyermekét kórházba szállították..

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés