ACNEWS

31 év börtönt kapott a magyar tanárnőt kivégző démoni gyilkos

A lengyel diák, aki 2021 decemberében brutálisan kivégezte a fiatal magyar tanárnőt, B. Borbálát.

Hirdetés
Ad image

A lengyel diák, aki 2021 decemberében brutálisan kivégezte a fiatal magyar tanárnőt, B. Borbálát.

Az egész angliai magyar közösséget sokkolta az a döbbenetes gyilkosság, aminek a 24 éves, budapesti fiatal pedagógus, B. Borbála esett áldozatául. A fiatal lány holttestét az angol Bradford városában lévő lakásában találták meg, miután brutálisan megkéselte egy 23 éves lengyel egyetemista, S. Zbigniew – számolt be korábban a Bors.

A tragédia napján Bori lengyel lakótársával, Klaudiával volt otthon, közös lakásukban, amit egy keresztény szervezet bérelt a lányoknak, amikor egyszer csak rájuk rontott egy szintén lengyel diáktársuk, Zbigniew Soj. A 24 éves férfi Klaudiát életveszélyesen megsebesítette, Borival pedig kegyetlenül végzett, a kiérkező rendőrök már csak a vérbe fagyott holttestét találták meg.

Ahogy a napilap is írja, a fiatal gyilkost hamarosan el is fogták, és mindent beismert. A vádirat szerint a férfi tette előtt alaposan berúgott egy barátjával, majd részegen horror pornófilmeket nézett. Ezután fogott egy kést, és a két fiatal diáklány szállására ment, ahol először Borit támadta meg, akit a feltételezések szerint szexuálisan is bántalmazott, majd halálra késelt. Ezután szobatársához ment a hálóba, ahol Klaudiát is megtámadta.

A szomszédok szerint a nő sikoltozva könyörgött az életéért, és tárcsázta a mentőket, a vonalba pedig a férfi ordibálása is behallatszott:

„Csak el akarom mondani, mi történt. Évek óta depressziós vagyok, rohadt mérges, és ezt tettem. Tudod, miért? Már féltékeny vagyok, hogy másoknak normális életük van, nekem pedig nincs. Nem akartam megölni, ti jó emberek vagytok, de előtörtek belőlem a démonok” – ordította akkor a telefonvonalban.

Később a férfi egy pszichiáternek azt is bevallotta, hogy elborult elméjétől vezérelve ki akarta próbálni, milyen érzés meggyilkolni valakit, tettére pedig alig-alig emlékszik.

A vádiratból az is kiderült, hogy az ámokfutó gyilkos mind a két áldozatát csókolgatta tette után, és folyamatosan bocsánatért esedezett. A bíróságon börtön helyett halálért könyörgött.

A Bors legfrissebb információi szerint végül a maximálisan adható 39 év ellen fellebbezett, végül 31 évet róttak ki rá, a férfi pedig jelenleg is rácsok mögött ül és büntetését tölti, míg Bori testét közösségi összefogással hazahozhatták Magyarországra, hogy itthon temethessék el a szülei.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés