ACNEWS

5 órával az esküvője után érte a halál a gyönyörű arát

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Hirdetés
Ad image

A lagziból hazafele egy részeg sofőr miatt szenvedett balesetet a friss házaspár.

Samantha Miller élete legboldogabb napján volt túl. A 34 éves amerikai nő pénteken összeházasodott szerelmével, és az esküvő „pontosan olyan volt, mint amilyennek megálmodta” – mondta el a WBTV televíziónak a legjobb barátnője.

De a 34 éves nőt élete legboldogabb napján utolérte a végzet. Samantha Miller férjével, Aric Hutchinsonnal, valamint két barátjukkal éppen a saját esküvőjükről távoztak egy golfautóval a dél-karolinai Folly Beach városában, amikor egy részeg sofőr beléjük hajtott. A golfautó – amin a „friss házasok” felirat volt olvasható – az ütközés erejétől nagyjából száz métert repült, és többször is átfordult – írja az RTL a CNN cikke nyomán.

Az ifjú feleséget a kiérkezett mentők próbálták megmenteni, de a nő a helyszínen életét vesztette. Férjét kritikus állapotban szállították kórházba. A beszámolók szerint több csontja is eltört, valamint agysérülést szenvedett. Az autóban utazó két másik ember szintén súlyos sérülésekkel került kórházba.

Aric anyja egy műanyag zacskóba rakva kapta meg fia jegygyűrűjét a kórházban, öt órával azután, hogy Samantha felhúzta az ujjára. A nő szerint Aric az élete szerelmét vesztette el.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az azonnal megözvegyült férfivel közölték-e már a felesége halálának hírét.

A helyi hatóságok közlése szerint az ifjú házasokat egy 25 éves nő gázolta el. Jamie Lee Komoroski több mint száz kilométer per órás sebességgel haladt egy olyan útszakaszon, ahol a megengedett sebesség 40 kilométer per óra volt. A nő ellen halált és súlyos sérülést okozó ittas vezetés miatt emeltek vádat, valamint gondatlanságból elkövetett emberölés miatt is eljárást indítottak ellene – írja az RTL.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés