ACNEWS

5,9 milliós esküvői tortát kapott a 18 éves lány VIDEO

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A 18 éves Madeline Burton gyerekkori szerelméhez ment hozzá. A fiatal pár esküvőjén csak a torta 5,9 millióba fájt.
Hirdetés
Ad image

A 18 éves Madeline Burton és gyerekkori kedvese, a 20 éves Patrick idén január 12-én mondták ki a boldogító igent. A nagy napot pedig nem aprózták el a fiatalok. Az esküvői fogadás összesen 50 000 fontba (22,8 millió forint) került a családoknak, amiből csak a torta 13 000 fontba. Azaz 5,9 millió forintba.

A 13 méter magas, világító csodát Sam Woodruff tortaművész készítette, aki még tavaly novemberben kezdte el a torta szerkezetét. Így volt csak esély arra, hogy a két és fél hónappal későbbi lagzira elkészüljön ez a fondant csoda. A torta tornyai 3D-s nyomtatóval készültek, amin az ablakok LED-es léggömbökkel készültek, hogy a torta világítson. Mindezt reneszánsz portrék és selyemvirágok borítottak, amiket aranyozással készítettek el – szúrta ki a DailyMail.

A menyasszony szerint pedig megérte kicsengetni ezt az összeget a süteményért. Madeline-nek ugyanis a saját bevallása szerint elállt a lélegzete, miután három hónap tervezés után meglátta a tortát. „Tökéletesen sikerült. Hatalmas volt maga az esküvő, több mint 200 barát és családtag jött el. A torta pedig gyönyörű volt, elállt tőle a lélegzetem. Körülbelül 13 000 fontba került, és imádtam a tetejét a tündéri fényekkel.” – mondta a menyasszony.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés