ACNEWS

70 kiló hasissal kapták el a polgármestert

Hasis / Fotó: shutterstock
Hasis / Fotó: shutterstock
Oh la la! A kisváros polgármesterére 70 kiló hasissal bukkant rá rendőrség - otthon tartotta. Őt és testvéreit is letartóztatták.
Hirdetés
Ad image

Egy francia kisváros, Avalon polgármesterének nem indult jól a hete. Jamilah Habsaoui otthonában a rendőrség 70 kiló hasist talált. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Emellett a lakásban volt még egy kiló kokain, 20 aranyrúd és 7000 eurónyi készpénz is, ami a drogkereskedelemből folyhatott be. A nő két testvérét is letartóztatták kábítószer birtoklása és annak terjesztésének gyanújával. A Kronen információi szerint maga a polgármester nem tudott arról, hogy két testvére mit művel az otthonában. Jamilah testvéreit már korábban is letartóztatták hasonló vádakkal, sőt erőszakos bűncselekményekkel is vádolták őket.

A polgármester otthonába a rendőrök az országos kábítószer-razzia keretében jutottak el. A francia rendőrség fél év alatt 7177 dílert kaptak el, köztük a pórul járt polgármestert és a testvéreit is. Ez 482 razziát jelentett összesen, aminek során 3,6 tonna kábítószert, több száz fegyvert és 11,3 millió euró összegű készpénzt foglaltak le.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés