ACNEWS

8 tinédzsert lőttek le egy buszmegállóban

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Tüzet nyitottak egy autóból nyolc középiskolás diákra egy buszmegállóban - ez volt a negyedik lövöldözés néhány napon belül.
Hirdetés
Ad image

Legalább egy diák súlyosan megsebesült a philadelphiai buszmegállóban, egy 16 éves fiút kilenc találat ér – mondta Kevin Bethel, a város rendőrfőnöke a sajtótájékoztatóján. A többiek állapota stabil.

A 15 és 17 év közötti Northeast High School diákjai délután 3 óra körül épp a buszra vártak, amikor három ember szállt ki egy a helyszínen várakozó autóból, és több mint 30 lövést adtak le rájuk – közölte a rendőrségi szóvivő. A sérült tizenéveseket kórházba szállították.

A Northeast High School több mint egy mérföldre van a lövöldözés helyszínétől, és több mint 3000 diákjával a város legnagyobb állami középiskolája.

A szerdai lövöldözés az előző három napi lövöldözéseket folytatása lehet – számolt be a Politico.

Kedden estefelé verekedés tört ki egy autóban, a két utas egyike kiszállt, megfordult és két lövést adott le egy 9 mm-es kézifegyverből, eltalálva a másikat. A 37 éves férfi nem sokkal később meghalt a kórházban. A lövöldöző elmenekült.

A hétfői lövöldözésben pedig egy 17 éves diák meghalt és négy másik ember megsebesült, amikor lövések dördültek szintúgy egy buszmegállóban. Az áldozatok között volt két nő is, akik a buszon utaztak.

Vasárnap pedig 23:30 körül egy 27 éves férfit ölt meg utas pillanatokkal azután, hogy mindketten leszálltak a buszról. Szemtanúk szerint a két férfi összeveszett, de az indítékot még vizsgálják.

A lövöldözések egyikében sem történt még letartóztatás. És senki nem érti, mi történik a városban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés