ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hiába sír Tóth Gabi, egy éve nem bocsát meg neki az édesanyja

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
Kiderült, utólag hazudhat sírva bármit az énekesnő a házasságáról, Krausz Gáborról, az édesanyja tudja az igazságot.
Hirdetés
Ad image

Egy éve nem bocsátja meg a sírdogáló Tóth Gabinak az édesanyja, Erika azt, ahogy lánya kiugrott a házasságából, ahogy elbánt a férjével, gyermeke édesapjával, Krausz Gáborral. Emiatt Erika egy éve haragszik Tóth Gabira. Az énekesnő minderről szerdán 14 órakor mesélt a TV2 Titkok Ramónával című videós podcast műsorában. Tavaly Tóth Gabi rendszeresen írt egy magazinnak az életéről, a hétköznapjairól. Ezért persze busás fizetést kapott. Ország-világ előtt rózsaszínűre festette a házasságát, áradozott, hogy Krausz Gábor milyen remek férj és apuka. Az olvasók pedig zabálták a történeteit. Amikor a sztárpár szakított, Tóth Gabi beismerte, hogy hazudott, valójában boldogtalan volt a házasságában. Valójában pénzért hazudott mindenkinek a családjáról, a szerelméről.

Az ország meg csak hüledezett, hogy éppen mikor és mit is hazudott az énekesnő, ha az érdeke épp azt kívánta. Ezt rajta kívül csak Krausz Gábor tudta. Erre a TV2 Titkok Ramónával című videós podcast műsorában kiderült, hogy az anyukája, Erika is. Aki vélhetően éppen emiatt nem bocsát meg a lányának, egy éve nem áll szóba vele. Tóth Gabi pedig ott folytatja, ahol abbahagyta. A kamerák előtt magát sajnáltatva arról sírdogál, hogy mennyire erőltetette a házassága megmentését. Emiatt több idegösszeroppanást kapott. Hogy volt hét, amikor háromszor is elvitte őt a mentő.

„Remélem, hogy nem veszítettem el, de megpróbálom elfogadni, hogy ő most még nem tudta ezt feldolgozni. Az édesanyámról van szó. Bízom abban, ha akár ezt az interjút is megnézi, érteni fogja, hogy miért így döntöttem”- jelentette ki a sírdogáló énekesnő.  Aki egyelőre hagy időt arra, hogy újra visszataláljanak egymáshoz – írta a Tények.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés