ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Letérdelt a MÁV országszerte, másfél órát késtek a vonatok

Fotó: MÁV Facebook-illusztráció
Fotó: MÁV Facebook-illusztráció
Káosz uralkodott a Déli pályaudvaron, kapott a MÁV hideget meleget, tanácstalanok voltak az utasok, döcögött a tájékoztatás.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott a MÁV tegnap a hőség miatt, nem indultak el időben a vonatok, de az utasok tájékoztatása sem volt zavartalan – írta a Bors. Helyszíni tudósításukból kiderült, hogy tömegek izzadnak Budapesten a Déli Pályaudvaron, ahol hatalmas a fejetlenség uralkodott. Nagy késésekkel indultak a vonatok, és csak az utolsó pillanatokban írták ki, melyik vágányról gördül majd ki a szerelvény.

A MÁVINFORM a Facebook oldalán hosszan sorolta a vonatokat, melyikkel mi történt. Amelyik időben elindult, azon az utasok kétharmada állt, mert nem volt rajta elég ülőhely. Volt szerelvény, amelyiknek a mozdonya meghibásodott, és nem ment végig a vonalán. És akadt olyan vonat, amiről le kellett szállni, de olyan is, ami meg 90 percet késett. A legmegdöbbentőbb információ az volt, hogy a Nyugati pályaudvarról Szegedre 9:50-kor induló Napfény InterCity (IC 732) nem is a Nyugatiból, hanem Ceglédről indul.

Nem csoda, hogy az utasok dühöngtek. Akadt egy posztoló, aki azt követelte, hogy a vonatközlekedésért felelős Lázár János mondjon le. „Hol a tökömben van Kelenföldről a 17:32-es S10-es már megint ti szerencsétlenek?” – tette fel a költői kérdést a MÁVINFORM oldalán egy  dühös utas.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés