ACNEWS

Összeomlott Curtis, elhagyta a szerelme, vad bulizásba menekült

Fotó: RTL
Fotó: RTL
A rappernek az is fáj, ahogy belekóstolt a tévézésbe, az RTL azzal a lendülettel dobta is, bezzeg Majkát leszerződtették.
Hirdetés
Ad image

Curtis elveszítette mindazt, ami fontos volt neki: a szerelmét, Barnai Juditot, a televíziós munkáit és az azzal járó sikert, pénzt, csillogást. Bezzeg Majkát és Pápai Jucit leszerződtette az RTL az X-Faktorba, ami Curtisnak is testhezálló feladat lett volna. A Blikk több forrásból úgy is értesült, hogy a rapper egy ideje nincs együtt a kedvesével, Barnai Judit egykori kosárlabdázóval. A minap ő maga osztott meg egy fura videót. Amelyből kiderül, úgy berúgott a turnéján, mint az albán szamár, nem csoda, hogy nem emlékszik mindenre az előző estéből.

„Nagyon rossz passzban van… Ez Atinál úgy csapódik le, hogy egyre többet bulizik és fokozatosan esik szét fizikailag is. Újra több kilót felszedett, és – sajnos – egyre többet rúg ki a hámból. Ami korábban sem vezetett jóra” – magyarázta a bulvárlapnak egy barátja. – Kívülről az látszik, hogy éli a világát, de a koncerteken kívül idén egyszerűen semmi nem jön össze számára. Nagyon fájó mélyütésként élte meg, hogy az RTL leszerződtette Majkát. Pontosabban az, hogy miatta ő már nem kapott semmilyen lehetőséget ott.”

„Ezután egy másik csatornával tárgyalt, de végül minden műsorfelkérése az utolsó pillanatban kútba esett. Miközben Judit most is forgat egy show-t. Tovább ront a mentális állapotán, hogy Judittal hetekkel ezelőtt szétmentek,. Így épp az az ember nincs mellette, aki ilyen helyzetben a legerősebb támasza volt. Most az egyedüli mentsvára a kisfia, de egy ekkora terhet nem szabad egy gyerekre tenni.”

Közösségi oldalán azt írta,  a Blikk hamis állításokat közölt tényként kezelve. De nem cáfolja, hogy szakítottak volna Judittal, és nem cáfolja, hogy Majkát hibáztatja azért, hogy nem kap munkát az RTL-től.

„Gratulálok megint a kamu, hazug hírhez, amit 0 utánajárás után kiszxrtok!! Ne olvassatok és ne üljetek ezeknek a szennylapoknak!”

– írta Curtis.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés