ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Mosogatás közben falta fel a nagymamát a krokodil

Egy 5 méter hosszú krokodil falta fel a nagymamát, aki éppen békésen mosogatott. A szemtanúk szerint kilógtak a nagymama lábai.
Hirdetés
Ad image

Az 54 éves indonéz nagymama, Halima Rahakbauw éppen ebéd után próbálta elmosogatni az edényeket, amikor a folyóból felbukkant egy krokodil. Az 5 méter hosszú állat nem sokat teketóriázott. Lerántotta Halimát a vízbe és leharapta az egyik karját és egy lábát is. A szörnyű esetet a közeli hídról végig nézte Ali Rahangmetan, aki azonnal értesítette a nagymama családját.

„Láttam, hogy valaki úszik a vízben, azonban nem láttam testet. Csak a lába látszott ki. Kiszálltam a kocsiból, hogy jobban lássak és akkor vettem észre, hogy egy krokodil vonszol magával valakit. Nem tudtam megmondani, hogy férfi vagy nő. Csak a lábai és a belei látszódtak.” – nyilatkozta a szemtanú. Az állatot később megtalálták, miközben még mindig a nagymama holttestét rágcsálta. A rendőrség agyonlőtte az állatot, majd a helyiek a faluban felvágták, és kivették Halima maradványait.

„Korán reggel elment a folyóhoz, mert félt, délre túl magas lesz a vízállás. Később anyámat hallottam, hogy azt kiabálja, valakit megevett egy krokodil. Először nem tudtam, ki lehet az, de éreztem, hogy ő lesz az.” – idézte a DailyStar a hölgy egyik rokonát.

Az indonéz szigetvilágban egyébként 14 fajta krokodil él, köztük a hírhedten agresszív torkolati krokodil is. Ezek a vadállatok pedig egyre bátrabbak és egyre közelebb merészkednek az emberekhez. A túlhalászás és az élőhelyük pusztulása miatt pedig egyre sűrűbben támadnak emberre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés