ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Elfogta a TEK kommandója a 4 embert megkéselő Zs. Kirát

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Csak 19 éves az a mosonmagyaróvári lány, aki az apját és a nagymamáját megkéselte, az orvosok ezekben a percekben is küzdenek az életükért.
Hirdetés
Ad image

Elfogta a TEK kommandója Mosonmagyaróváron a 19 éves Zs. Kirát, aki szombat délután késsel 10-nél több szúrással megsebezte a nagymamáját és az édesapját. Majd a Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő embert is megkéselt. Az ámokfutást a Fő utcában is folytatta, egy dohánybolt előtt megszúrt egy gyanútlan járókelőt is. Ezután bement a boltba, ahol megfenyegette az eladót. Az alkalmazott kiszaladt az üzletből és a támadóra zárta az ajtót – írta a Kisalföld. A lap szerint negyed hatkor 5 autóval megérkezett a TEK állig felfegyverkezett kommandója. Kirát nemrég eltűnése miatt körözte a rendőrség. A lány augusztus 10-én este nyolc után ment el mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. Csak most.

Egyelőre rejtély, hogy a bekattant, 19 éves Zs. Kira  miért ragadott kést. Az AcNews  információja szerint a rendőrséget és a mentőket Kira rokonai riasztották. Mindkettőjüket életveszélyes, válságos állapotban mentőhelikopter szállította kórházba. A két másik áldozatát is kórházban ápolják.

A rendőrségre 2024. augusztus 24-én 15 órakor érkezett bejelentés, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak – írta a police.hu.. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták. És a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Az ügyben emberölés kísérlete miatt indult nyomozás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés