ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meghan Markle-t lekvárban hagyták a munkatársai

Meghan Markle / Fotó: Illusztráció
Meghan Markle / Fotó: Illusztráció
Nehezen indul be Meghan Markle lekvárt is forgalmazó cége. A hercegné az istennek nem talál vezérigazgatót az élére. Eddig 18-an távoztak.
Hirdetés
Ad image

Meghan Markle életmódmárkája, az American Riviera Orchard nehezen indul be, miután a NewYork Post hírei szerint gondot okoz neki vezérigazgatót találni. A 43 éves sussexi hercegné márciusban kezdte el reklámozni a vállalkozását és jelentette be, hogy hamarosan elérhető lesz a hercegi lekvár. De hat hónappal később még mindig nincs megjelenési dátum vagy információ arról, hogy a vásárlók milyen termékekre számíthatnak.

Ködös cégstratégia

Egy forrás szerint a késedelem egyik oka, hogy Markle nem talál vezérigazgatót. „A számok nem hazudnak, és az, hogy majdnem 20 munkatárs felmondott, önmagáért beszél. Ez példátlan, még egy startupnál is.” – mondta egy forrás Markle visszalépéséről. „A brutális valóság az, hogy Harry és Meghan a legkeményebb főnökök. Nagyon igényesek, nehéz nekik dolgozni. Emiatt sok ember hátat fordít nekik.” – idézte a NewYork Post a bennfentest.

Bár a márkájából származó termékek még nem vásárolhatók meg, Markle áprilisban eperlekvárral teli üvegeket küldött ki a hírességek egyik exkluzív csoportjának, ami a cég „erős kezdését” eredményezte. Azóta a kétgyermekes anyuka kutyakekszeket is küldött ennek a körnek, és már bejelentette, hogy egy üveg rozéra is számíthatnak az állatbarát, lekvárt majszoló hírességek. De év eleje óta hallani, hogy befektetőket keres a hercegné. Egyesek szerint az ajándékcsomagok és a különböző vacsorák és termékbemutatók azért vannak még mindig, hogy végre találjon magának befektetőket.

„Ha a márka közvetlenül a fogyasztóknak szól, szemben a nagykereskedelemmel, akkor jelentős marketingköltségvetésre lesz szükség a fogyasztók megszerzéséhez. Az sem világos, hogy jelenleg milyen vezetőséggel rendelkezik. Lehet, hogy a lekvárok voltak az előzmény és a példa, amivel a befektetőknek be akarták mutatni a koncepciót.” – mondta Lucie Greene brandingstratéga még korábban.

Nem szívesen dolgoznak velük

A vállalkozás bejelentése után nem kellett sokat várni arra, hogy felröppenjenek a pletykák: bajban van a hercegné vége. Ezek a hírek akkor röppentek föl, amikor Harry herceg és Meghan Markle kabinetfőnöke, Josh Kettler is felmondott. Mindössze 3 hónappal azután, hogy elkezdett velük együtt dolgozni. Egy nappal azelőtt, hogy a pár elindult volna Kolumbiába. A hivatalos közlemény szerint a próbaidő lejártával mindkét fél úgy érezte, hogy nem szeretné folytatni a munkát. Kettler volt a 18. alkalmazott, aki nem bírta tovább a pár mellett. Egyes pletykák szerint pedig az, hogy sorra tűnnek el az emberek a hercegné mellől nem segíti azt, hogy találjon végre egy vezérigazgatót a cége élére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés