ACNEWS

2024. October 05.   |   Aurél napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Krausz Gábor, feladta az Ázsia Expresszt

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Húzzunk haza innen! – fakadt ki Mikes Annának a sztárséf, akinek elege lett az embertelen körülményekből, de a lány megvigasztalta.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Krausz Gábor, lélekben már feladta az Ázsia Expressz című műsorban a kalandozást és haza akart menni. „Én eladom a vesémet, abból kifizetek egy repülőjegyet és inkább vigyenek haza” – dohogta a játékba belefáradt Krausz Gábor. Viszont a kedvese, a szintén éhes és hullafáradt Mikes Anna tanítanivaló módon reagált a krízishelyzetre. „Itt vagyok mindenben. Ez csak egy játék” – Anna ezekkel a kedves szavakkal ölelte át és vigasztalta a párját. A lány szállást is szerzett maguknak, így mégsem az utcán kellett aludniuk.

Meglepő volt látni a műsorában, hogy az erős férfiak hogy omlottak össze egy pillanat alatt a fáradtságtól, az éhségtől. Miközben a nők – köztük Laki Zsuzsi – még akkor is elképesztő energiával és türelemmel keresték a megoldást. Persze a műsor szerkesztői is profi módon gondoskodtak arról, hogy  Ázsia Expressz idei évadában minden eddiginél keményebb kihívásokkal lepjék meg a versenyzőket. Pontosan tudták, hogy nincs annál nehezebben elviselhetőbb dolog, mint amikor az ember a legapróbb dolgokban is kiszolgáltatott. Ebben az Ázsia Expresszben bőven volt példa. A versenyzők elképesztően spártai körülmények között, gyakran a földön, csótányok között aludtak. Nem mindig volt lehetőségük zuhanyozni, enni, pihenni. Hogy a sztárséf és a párja valóban hazautazik-e, az csak ma este derül ki az Ázsia Expressz folytatásában.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés