ACNEWS

Putyin72: „Isten óvja a cárt”

Putyin / Fotó: Shutterstock
Putyin / Fotó: Shutterstock
Alekszandr Dugin ultranacionalista ideológus ezekkel a szavakkal gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek 72. születésnapján – sietve, nem sokkal ma éjfél után.
Hirdetés
Ad image

„Isten óvja a cárt!” Alekszandr Dugin ultranacionalista ideológus ezekkel a szavakkal gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek hétfőn 72. születésnapján – sietve, nem sokkal éjfél után.

A gratuláció, amelyeket Dugin éjfél után néhány perccel tett közzé a Telegram rövid üzenetküldő szolgáltatásban, azt az imádatot tükrözik, amelyet Putyin az orosz lakosság egy része körében élvez.

A 62 éves Dugin lelkes támogatója egy új orosz birodalomnak, amely nemcsak az orosz nyelvterületeket, hanem Ukrajnát is magában foglalja.

Ramzan Kadirov, az Orosz Csecsen Köztársaság feje és Putyin „talpas katonája” is gratulált az elnöknek a Telegramon. „Ma van nemzeti vezetőnk születésnapja ” – írta éjfélkor Kadirov. „Ez egy nagyszerű nap az egész hazánk számára.”

Putyin csaknem 25 éve Oroszország elnöke. Putyin a Szovjetunió összeomlása óta nem látott elsöprő győzelmet aratott a 2022. márciusi választásokon, néhány héttel az ukrajnai háború kezdete után. Új hatéves mandátuma, ha lejár, több mint 200 éve a leghosszabb ideig hivatalban lévő orosz államfővé tenné.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés