ACNEWS

A világ legmenőbb munkáira keresnek embert az Antarktiszon

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A brit jótékonysági szervezet, az Antarctic Heritage Trust a világ legmenőbb állásainak betöltésére keres személyzetet az Antarktiszon.
Hirdetés
Ad image

Az Antarktiszon, a világ legmenőbb állásainak betöltésére várnak jelentkezőket, többek között az élővilág megfigyelésére, pingvinszámolásra, postai munkákra, tengeralattjáró hajóval érkező látogatók fogadására. Nem is kérdés, hogy mitől menő például a pingvinek megfigyelése, számolása. Vagy a Föld legdélebbi postáján a képeslapok, bélyegek árusítása, pecsételése – írta a hirado.hu. A brit jótékonysági szervezet, az  Antarctic Heritage Trust ezekre a munkákra keres jelentkezőket. Olyanokat, akik novembertől március végéig az Antarktisz északnyugati partjainál található Goudier-szigeten hajlandók dolgozni.

Öt hónapig a fagyos hőmérsékletben, szinte állandó napfényben természetvédelmi javításokat végeznek. Közben megfigyelik a környező  élővilágot, és üdvözlik az arra járó látogatókat. A csapat többi tagja pedig a helyi múzeum működtetését, irányítását végzi majd. Tény, hogy első hallásra nagy kihívás a világ sarkában öt hónapig az Antarktiszon élni. De aki kipróbálja, annak biztosan életre szóló nagy kaland lesz. És nem utolsó sorban még pénzt is kap érte.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés