ACNEWS

Felgyújtotta magát egy 70 éves férfi a vasúti megállóban

Székesfehérvár egyik vasúti megállójában benzinnel locsolta le és felgyújtotta magát egy férfi csütörtökön délben. Tettének oka ismeretlen.
Hirdetés
Ad image

Szörnyű tragédiáról számolt be a csütörtökön a feol.hu. Egy férfi dél körül felgyújtotta magát Székesfehérváron, a Feketehegy-Szárazrét vasúti megálló parkolójában.

A borzalmas esetnek több szemtanúja is volt, akik megrendülten számoltak be a látottakról. A 70 éves férfi egyik közeli ismerőse elmondta, hogy a tragikus esemény a vasúti megálló parkolójában történt. A férfi először benzinnel locsolta le magát, majd lángra lobbantotta a gyúlékony folyadékot. A feol.hu helyszínre érkező tudósítója közölte, hogy a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai órákon át helyszíneltek a parkolóban, ahol egyébként az áldozat autója is állt.

A súlyos-életveszélyes állapotú sérült megmentésére több mentőegység érkezett, köztük egy mentőhelikopter is. Hiába tettek meg azonban mindent a megmentése érdekében, a férfi elhunyt. Tettének oka egyelőre ismeretlen, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

Ha úgy érzi, hogy Önnek, szerettének, barátjának, ismerősének vagy munkatársának segítségre van szüksége, hívja az éjjel-nappal elérhető segélyvonalak bármelyikét!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés