ACNEWS

Nincs több arany hamburger – Salt Bae bebukott

Fotó: Nusr_et/Instagram
Fotó: Nusr_et/Instagram
Megtette, amit csak keveseknek sikerült: egyetlen kézmozdulattal ikonná vált. De most annyi.
Hirdetés
Ad image

Nusret Gökçe (39) máza lassan széttöredezett. Mert: „Salt Bae”-nek, aki a steak fölötti sóhintés gesztusával világhírűvé vált, be kellett zárnia a manhattani büféjét.  

Alig három évvel a megnyitása után a manhattani Salt Bae Burger már nem pörgött. Mert az etetőtemplomról szóló vélemények pusztítóak voltak!

Az arany burger 100 dollárba került. Csak egy dollárral kevésebbe az őrült arany turmix. A többi étel ára 10 és 22,50 dollár között mozgott.

Csakhogy a minőség nem tűnt megfelelőnek. A Gothamist helyi weboldal „New York City legrosszabbjának” nevezte az éttermet. Az „Eater” online magazin úgy ítélte meg, hogy a „Salt Bae” üzlete „egy repülőgép hangár varázsával bír”.

Az interneten átlagosan 3,7-et kapott az öt lehetséges csillagból (Google), és a TripAdvisoron és a Yelpen csak 3-at.  

Fotó: Nusr_et/Instagram

Nusret Gökçe valószínűleg meg tud majd birkózni anyagilag a bezárással. A képzett hentesnek több mint 20 étterme van világszerte. Okos marketingstratégiájának köszönhetően a 39 éves férfi nemcsak számos hírességet tudott csábítani éttermébe, de most már maga is bejutott a VIP-be. A török ​​szakács a jelek szerint különleges kapcsolatot ápol a labdarúgókkal. Többek között Franck Ribéry is ette az arany pecsenyéjét – akkoriban bő 1200 euróért.

(Forrás: Bild)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés