ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tombol a Kreml: Putyin nem halt meg!

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A Kreml rendkívüli üzenetet adott ki, amelyben tagadják, hogy Vlagyimir Putyin meghalt.
Hirdetés
Ad image

A General SVR Telegram csatorna jelentésében az állt: „Figyelem! Jelenleg puccskísérlet folyik Oroszországban!  Vlagyimir Putyin orosz elnök ma este moszkvai idő szerint 20:42-kor meghalt valdai rezidenciáján, az orvosok leállították az újraélesztést és kimondták a halál beálltát. Most az orvosok el vannak zárva a szobában Putyin holttestével, az elnöki biztonsági szolgálat tagjai tartják őket fogva Dmitrij Kocsnyev személyes utasítására, aki kapcsolatban áll és utasításokat kap Nyikolaj Patrusevtől, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkárától.”

A hihetetlen beszámoló azzal folytatódott, hogy mi fog történni ezután – írja a The Sun.

„Aktív tárgyalások folynak. Bármilyen kísérlet, hogy Putyin halála után egy hasonmást adjanak ki elnöknek, puccsnak minősül.”

Putyin szóvivője, Dmitrij Peszkov azonban rendkívüli cáfolatban a RIA Novosztyi állami médiumnak azt mondta, hogy a jelentés „abszurd koholmány”.

Ahogy arról az AcNews is beszámolt, Peszkovnak a hét elején Putyin szívrohamát is tagadnia kellett. Azt is hozzátette, hogy azok a feltételezések, miszerint az elnöknek van egy hasonmása hamis.

A szóvivő a témával kapcsolatban elmondta: „Ezek a fajta történetek az álhírek kategóriájába tartoznak, amelyeket irigylésre méltó szívóssággal tereget ki számos médium”.

A hírek szerint egyébként Putyin a jövő héten készül bejelenteni, hogy indul a jövő évi elnökválasztáson, és újabb hatéves ciklusra pályázik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés