ACNEWS

Sittre vágják a YouTubert, aki szándékosan zuhant le a repülővel – VIDEÓ

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A videós hat hónapra börtönbe került, mert szándékosan zuhantatta le a repülőgépét, hogy nézettséget produkáljon.
Hirdetés
Ad image

A 30 éves Trevor Jacob 2021 decemberében tette közzé a repülőgép lezuhanásáról készült videót, azt sugallva, hogy baleset történt. Kirepült a gépből – szelfibottal a kezében – és ejtőernyővel landolt. A klipet több milliószor nézték meg.

A vádalkuban Jacob azt mondta, hogy a videót egy termékszponzori szerződés részeként vette fel. Az egykori olimpiai snowboardos az év elején bűnösnek vallotta magát a szövetségi nyomozás akadályozásának szándékával elkövetett rongálás és elrejtés bűntettében – írja a BBC.

„Jacob nagy valószínűséggel azért követte el ezt a bűncselekményt, hogy közösségi médiában hírverést generáljon magának, és anyagi haszonra tegyen szert” – közölték a kaliforniai szövetségi ügyészek. Mindazonáltal az ilyen típusú fenegyerekes magatartást nem lehet tolerálni” – tették hozzá.

Jacob közleményében az ítéletet „helyes döntésnek” nevezte.

Ahogy arról korábban az AcNews beszámolt, Trevor Daniel Jacob elismerte a hatóságoknak, hogy eleve azt tervezte, hogy egy videóban, – amelyet a csatornája népszerűsítésére készített, – lezúzza a repülőgépét. Később összegyűjtötte a repülőgép roncsait, és megszabadult tőlük, hogy megakadályozza a szövetségi nyomozókat a baleset helyszínének vizsgálatában.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés