ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Putyin megmondta, hány katona harcol a háborús övezetben

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az orosz elnök decemberben nyílt fórumot tart, bárki – elvileg – bármit kérdezhet tőle, levélben, online vagy személyesen.
Hirdetés
Ad image

A különleges katonai műveleti övezetben 617 ezer orosz katona tartózkodik. Ezt nyilatkozta Vlagyimir Putyin államfő december 14-én, csütörtökön az utolsó közvetlen internetes főrumon és sajtótájékoztatón.

Korábban azt mondta, hogy az északnyugati katonai körzet övezetében a frontvonal teljes hossza kétezer kilométer.

December 1-je óta Vlagyimir Putyin több mint 2,5 millió üzenetet és kérdést kapott, nem számítva azokat, amelyeket a média képviselői tettek fel. Ezek az orvostudományra, a lakás- és kommunális szolgáltatásokra, a közlekedésre, a speciális műveletekre, az oktatásra és az oroszok életének egyéb területeire vonatkoztak – írja az mk.ru

Az ukrán Verhovna Rada is nyilvánosságra hozta a fronton ténylegesen harcoló katonák számát. Maryana Bezugla, a Nép Szolgája párt parlamenti képviselője szerint az ukrán fegyveres erők összesen csaknem 1 millió fős létszámából mindössze 300 ezer katona vesz részt közvetlenül az ellenségeskedésben. (És mit csinál a maradék 700 ezer? – a szerk.)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés