ACNEWS

A kis Emily nagy álma: győzni Sarka Kata versenyén

A 10 éves Ujházy Emily lépésről lépésre halad a távoli célja felé Fotó: BI
A 10 éves Ujházy Emily lépésről lépésre halad a távoli célja felé Fotó: BI
Várj világ, jövök: Komárnóból készülnek meghódítani a kifutókat a szebbnél szebb határon innen és túli magyar kisfiúk és kislányok.
Hirdetés
Ad image

Nagy a zsivaj a komárnoi szálloda díszes halljában, ahol több tucat kislány szépül Makai Alexa budapesti fodrász keze alatt. Aztán mindegyik nagy műgonddal illeg-billeg a zsűri előtt. Az ítészek sorában ott ült Kiszel Tünde is. Meglepő módon nemcsak kislányok álmodoznak ám fotózásról, a kifutóról, hanem a jólfésült kisfiúk is. Megtudjuk, ez még csak egy előválogató, amit később jónéhány követ még. Ugyanis másfél ezer gyerek nevezett a Miss Little Hungary gyermekszépségversenyére. Aminek a Balatonon március 21-én lesz a döntője” – magyarázta az AcNews-nak a szervező Bartalovits Ildikó. Mint mondta, sokan jelentkeztek a megmérettetésre a környező országokból is, a döntőbe 36 kis versenyző jut be. Hozzátette: számtalan széplány került ki a versenyzőink közül. Kollér Virágot a Barátok közt Lucájaként ismerte meg az ország. De Koroknyai Virág Magyarország szépe lett.

Nemcsak kislányok, kisfiúk is álmodoznak a kifutóról Fotó: B.I.

Sokan vannak az ifjú trónkövetelők. Ujházy Emily még csak 10 éves, de már ösztönösen úgy jár-kel, mint egy profi modell. „Ötödik osztályos vagyok. Az egyik titkos álmom, hogy személyesen is megismerjem Sarka Katát. És ha felnövök, Budapestre megyek és megnyerem az ő versenyét. A másik vágyam, hogy egyszer a frizurámat Hajas László mesterfodrász készítse el” – sorolta Ujházy Emily. Flóra, a négyéves Csölle Hanna édesanyja Dunaszerdahelyről érkezett. Arról mesélt, most, hogy bepillantott a divat világába, nagyon tetszik neki, amit ott látott. Hogy Hanna nem túl kicsi még ehhez? „Ugyan, dehogy. Hiszen ő ezt csak játéknak fogja fel, ami élményt okoz neki. És egy anyának épp az a feladata, hogy minél több élményt ajándékozzon a gyermekének. Amíg neki ez örömet okoz, addig hadd csinálja. Március 8-án például Londonba hívták Hannát fotózásra, ahová én is elkísérem” – magyarázta Flóra.

Másfél ezer gyerek jelentkezett a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyére Fotó: B.I.
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés