ACNEWS

A szobalány tündérmeséje: több száz millió hullott az ölébe

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A szobalányára hagyta teljes vagyonát a francia üzletasszony, miután öngyilkos lett. A szerencsés szolgáló többmilliárdos vagyonra tett szert.
Hirdetés
Ad image

Egy francia üzletasszony, Catherine D. a szobalányára hagyta 5 luxusvilláját, amik mind a népszerű thaiföldi szigeten, Phuketen találhatóak. A gazdag üzletasszony pár évvel ezelőtt vált el, azóta egyedül élt a szigeten, nemrég pedig rákot diagnosztizáltak nála. A szerencsés nő, Nutwalai Phupongta 17 éven keresztül szolgálta az 59 évesen elhunyt milliomost, de nem sejtette, hogy ő lesz a nő örököse.

Az egyik alkalmazott hétfőn bukkant rá főnöke holttestére az egyik medence mellett. Catherine mellet egy pohár vodkát, cigarettát és egy lőfegyvert találtak. A rendőrséget azonnal értesítették. A tisztek öngyilkosságot állapítottak meg, miután a helyszínen egy töltényhüvely volt és egy golyó ütötte lyuk a villa ajtaján. Semmi sem utalt gyilkosságra.

Mint kiderült Catherine nem sokkal a halála előtt levelet küldött a hozzá közelállóknak, amelyekben leszögezte, hogy vagyona jó részét Nutwalai-ra szeretné hagyni. Ezzel a volt szolgálólány 100 millió baht (984 millió forint) értékű vagyont örökölt, beleértve a villát, amiben a francia nő elhunyt, valamint egy másik ingatlan, némi készpénz és egy autó is. A Blick információi szerint Catherine a temetéséről is gondoskodott. Az erre szánt összeget már korábban átutalta az alkalmazottjának.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés