ACNEWS

2024. April 25.   |   Márk napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A tévéből tudtam meg, hogy ölték meg aput és a testvéremet

A helyiek máig értetlenül állnak a szörnyű tragédia előtt/Fotó: AcNews
A helyiek máig értetlenül állnak a szörnyű tragédia előtt/Fotó: AcNews
Baltás gyilkos végzett apával és fiával a nagykőrösi tanyán.
Hirdetés
Ad image

Egy telefon miatt kellett meghalnia a Nagykőrösön élő hétgyerekes édesapának és kamaszfiának. Még mindig élhetnének, ha annak idején a Romániából jobb élet reményében Magyarországra érkező lopásért és ittas vezetésért bíróság elé először állított 18 éves V. Csaba nem felfüggesztett börtönt kap, hanem letöltendőt.

Így viszont kibiciklizett a nagykőrösi határba, egy tanyán cigarettát kért a fát vágó fiútól. Akit ezután a saját fejszéjével agyonvert. Utána ugyanígy végzett a házban dolgozó édesapával is, majd a két holttestet felgyújtotta. Zsákmánya mindössze egy ócska mobiltelefon volt, aminek cellainformációját követték a nyomozók. Így került kézre V. Csaba.

„„A tévéből tudtam meg, hogy ölték meg aput és a testvéremet” – mondta az AcNews-nak az áldozatok rokona. – Nem értem, miért csak 19 és fél évet, és nem életfogytig tartó fegyházat kért rá az ügyész.”

A brutális gyilkosság három éve történt, most tárgyalja a Budapest Környéki Törvényszék. A kegyetlen román gyilkos 18 éves volt, amikor a két embert megölte. Mindössze 3 osztályt végzett, írni, olvasni sem tud. Viselkedésében se a rendőrségen, se a bíróságon részvétnek, együttérzésnek nyoma sem volt.

„Megláttam két embert. Kértem egy cigit. Azt mondták, menjek be, adnak. Mondta az öregebbik, hogy segítsek a fiának fát vágni. Beszélgettünk, mondta, hogy tele vannak pénzzel, meg ilyenek. Egyet gondoltam, aztán fejbe vágtam oszt’ oda leesett” – mondta a Pest vármegyei nyomozóknak a kettős gyilkossággal vádolt V. Csaba.

A Budapest Környéki Törvényszék tárgyalásán az igazságügyi orvosszakértő elmondta: a kamasz fiú még élt, amikor felgyújtotta a gyilkosa. Vele a tűz végezhetett.

Az AcNews informácója szerint a kettős emberöléssel vádolt V. Csaba azért nem kaphat életfogytig tartó fegyházbüntetést, mert a tette elkövetésekor még csak 19 éves volt. Az ő esetében a maximálisan kiszabható büntetés 20 év szabadságvesztés.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés