ACNEWS

Agydaganatból gyógyul Keresztes Ildikó

Fotó: Híradó
Fotó: Híradó
A műtét során a fülétől a homlokáig feltárták az agydaganatos énekesnő koponyáját, aki végre megértette: örülni kell minden apróságnak…
Hirdetés
Ad image

Agydaganat miatt megműtötték Keresztes Ildikót, aki úgy tervezi, ősszel tér vissza a színpadra.  Kálváriájáról a Nők lapjának nyilatkozott. „A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem” – magyarázta az énekesnő. Aki azért állt elő a történetével, mert úgy gondolja, a rajongóinak tartozik azzal, hogy tudják, miért tűnt el hónapokra.

„Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök, és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt… – idézte Keresztes szavait a 24.hu. Csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött.

Az énekesnőt február elején megműtötték, utána három hónapig még lehajolnia sem volt szabad. Keresztes elárulta: a betegség előtt a kiégés tüneteivel küszködött, a felkelés is nehezére esett, nemhogy fellépésekre járni. Most erősebbnek és bölcsebbnek érzi magát. „Végre megértettem, hogy az élet szép, és örülni kell minden apróságnak. Egy szál virágnak is…” – mondta az énekesnő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés