ACNEWS

Kivetkőzés: katolikus pap szöktetett meg egy 18 éves lányt

Fotó. Illusztráció / Pixabay
Fotó. Illusztráció / Pixabay
A cölibátusnak megfelelően örökös önmegtartóztatást ígért, hogy a mennyek országába jusson. Most viszont megszökött egy 18 éves lánnyal.
Hirdetés
Ad image

Az amerikai Alabama államból származó pap, Alex Crow és a fiatal nő Európában bujkál. A rokonok azt szeretnék, ha a tinédzser újra hazatérne. Egy ügyvéd szerint a család rendkívül aggódik lányuk biztonságáért.

A pap ügye nehezen kezelhető jogilag. A nagykorú lány saját akaratából társult a 30 éves férfival. A kapcsolatuk, feltehetően akkor kezdődött, mikor a lány még csak 17 volt. De ez önmagában nem sérti az ottani állami törvényeket.

Crow, mint démonokkal és ördögűzéssel foglalkozó teológiai szakértő azon a főiskolán tanított, ahová a lány is járt. Az iskolai alkalmazottaknak pedig tilos szexuális kapcsolatot létesíteniük a tanulókkal. Ennek ellenére nem lehet törvény szerint bíróság elé állítani.

A katolikus egyház a kánonjog szerint akar fellépni a fekete bárány ellen. Különösen, mivel mostanra kiderült, hogy a pap kiskorúakat látott el alkohollal a tábortűzi estéken, és más lányokkal is lehetett már intim viszonyban. A jelek szerint a pár Olaszországban tartózkodik. Ott Alex Crow a reverendája miatt a többségi katolikus lakosság vendégszeretetében reménykedhet, és így szállást és ellátást kaphat a barátnőjével – írja a Bild.

Crow egyik kollégája, Stephen Vrazel pap a nyilatkozatában „gonosz embernek” nevezte a bujkáló férfit, aki „személyi kultuszt teremtett maga körül”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés