ACNEWS

Aljas huligánok: vízibombákkal riogatják a pesterzsébeti lakosokat

Az anyuka teljesen megrémült / Fotó: Pixabay
Az anyuka teljesen megrémült / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

A hatodik emeletről dobálózó fiatalok abban élik ki magukat, hogy riogatják a járókelőket.

Már többedik alkalommal figyeltek fel a pesterzsébeti lakosok azokra a huligánokra, akik időnként a frászt hozzák a házuk előtt elhaladó mit sem sejtő emberekre.

Legutóbb egy babakocsit tologató anyukára ijesztettek rá, amikor megcélozták egy vízzel töltött lufibombával. Szerencsére nem találta el a babakocsiban fekvő 10 hónapos kisbabát – számol be róla a budapestkornyeke.hu.

„A Helsinki úton sétáltattam babakocsival a kislányomat, amikor egy 10 emeletes társasház egyik 6. emeleti lakásából vízibombát dobtak felém, ami a babakocsitól pár centire érkezett a földre” – emlékezett vissza az édesanya.

A megrémült asszony bele sem mer gondolni, hogy mi történhetett volna, ha a hatodikról zuhanó vízibomba a védtelen, apró gyermekét találja el.

Érthető módon a nőt alaposan felzaklatta az eset, és el sem tudja képzelni, hogy miért tesz bárki ilyet. Azt is elárulta az anyuka, hogy a történtek után értesítette a rendőrséget, és a férjét is felhívta még a helyszínről. Ezzel valószínűleg ráijesztett a „vicceskedni” akaró ott lakókra, akik többször kinéztek, majd visszabújtak az erkélyajtójuk mögé.

Mostanában több hasonló esetről is beszámoltak a XX. kerület lakói. A legnagyobb aggodalmuk az, hogy a dobálózó fiatalok szórakozása elfajul, és valami keményebb, vagy élesebb eszközre váltják a lufibombákat, amik a hatodik emeletről lezuhanva komoly sérüléseket okozhatnának a védtelen járókelőkre.

Az édesanya is emiatt tett feljelentést, hátha már csak az ijedtségtől visszakoznak a dobálózók.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés