ACNEWS

Alkoholista szexragadozóként filmezett az iskolai igazgatóhelyettes

Babe Camp c. film / Fotó: Képernyőkép, Youtube trailer
Babe Camp c. film / Fotó: Képernyőkép, Youtube trailer
Kirúgták a speciális iskola igazgatóhelyettesét miután egy X-besorolású perverz vígjátékban szerepelt alkoholista szexragadozóként.
Hirdetés
Ad image

A férfi a speciális igényű gyerekeknek fenntartott iskolában mint igazgatóhelyettes a gyermekek ellátásának biztonságáért is felelős … volt. Mindaddig, amíg szerepet nem vállalt egy alacsony költségvetésű perverz vígjátékban. Paul Belsey az alkoholista szexragadozó Billy Cockburnt alakítja a Babe Camp című filmben.

A film két kétségbeesett negyvenes férfit követ nyomon, akik egy nudista táborba érkeznek a könnyű csajozás reményében, de csalódniuk kell.  Az egyik jelenetben a kétgyermekes apukát, Belsey-t megkötözik, betömik a száját és elfenekelik. Egy másikban két pompomlánynak öltözött hölgyet visz be a szállásra hármas szexre.

A délkelet-londoni Chislehurstben található Marjorie McClure iskola személyzete szerint a 41 éves Belsey még dicsekedett is, hogy színészkedett egy filmben.

 „A társadalom legkiszolgáltatottabb gyermekeinek védelméért felelős ez az ember. Ez megvetendő és az iskola iránta tanúsított bizalmának teljes megsértése. Ebben a filmben szerepelt, miközben gyerekekkel foglalkozott. Ez hihetetlen” – idézett egy forrást a The Sun.

A Rochesterben élő Belsey félénken csak annyit mondott mikor megkeresték az esettel kapcsolatban: „Nem nyilatkozom.” Ugyanígy az érintett iskola sem kommentálta a kirúgását.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!