ACNEWS

Alonso aláírt az Aston Martinhoz, évekig marad még a csapatnál

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A kétszeres spanyol világbajnok két szezonban még biztosan versenyez a Forma-1-ben, utána sem hagyja el a száguldó cirkuszt.
Hirdetés
Ad image

Az Aston Martin Forma-1-es gárdája csütörtök este jelentette be, meghosszabbította Fernando Alonso szerződését. Így a spanyol világbajnok 2025-ben és 2026-ban még biztosan náluk folytatja a forma-1-es versenyzést. Alonso elárulta, visszavonulása után is marad majd az Aston Martinnál új szerződésének köszönhetően. „Ez a projekt számomra egyfajta életmű, ez a leghosszabb szerződés, amit pályafutásom során valaha aláírtam” — mondta a kétszeres világbajnok. „Ez a megállapodás sok évre szoros kapcsolatban tart majd az Astonnal. Majd meglátjuk, milyen szerepben, és hány évig fogok még versenyezni.”

Így folytatta: „De miután befejeztem a vezetést, felhasználom majd több mint 25 éves Forma-1-es tapasztalatomat. Plusz a további 10-15 évet a Forma-1-en kívül, tehát közel 40 évnyi motorsport-tapasztalatot a csapat javára, amely most karrierem ezen szakaszában ezt a lehetőséget adta nekem. „Ez számomra rendkívül vonzó, és nagyon motivált vagyok a következő évekre… Az Astonnál maradásom egyik oka az, hogy 2026-tól a Hondával állnak majd szerződésben. És hogy az Aramcóval vannak együtt, akik a legnagyobb és legjobb partnernek számítanak a világon” – írta az f1vilag.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés