ACNEWS

Aranykoporsóban temették el az ír gengsztert

Fotó: Képernyőkép / TikTok
Fotó: Képernyőkép / TikTok
Nagy doboz kokain, Tina Turner és aranykoporsó is volt az erőszakos ír gengszter temetésén, akitől a minap búcsúztak el egy hatalmas buli keretei között.
Hirdetés
Ad image

Május 20-án autóbalesetben meghalt Stephen O’Reilly, a rendkívül erőszakos, betörésekről és súlyos bűncselekményekről elhíresült, harmincas évei közepén járó írországi gengszter. Most eltemették – egy aranyozott koporsóban.

A koporsót hat férfi és egy nő vette ki a halottszállítóból. Közben a „Simply the Best” című Tina Turner-szám szólt. A koporsót, amely a magát „az igazi Pablo”-nak nevező O’Reillyt rejtette, ezután betolták a háza ablakán – írja a Bild.

De nem az arany volt az egyetlen különlegesség az utolsó utazásán. A megemlékezésen egy portrét is kitettek a gengszterről. Mellé egy kokainnal teli dobozt ábrázoló és egy „No comment” feliratú táblát állítottak. Mindezt fehér papírrózsákkal körülvéve. Az aranykoporsó után valószínűleg nem volt több pénz igazi virágokra…

Hűséges barátai szívszorító utolsó üzeneteket hagytak a bűnözőnek. „Mit fogunk csinálni nélküled? El sem hiszem, hogy ezt leírom. Annyira, de annyira szomorú vagyok miattad, Reilly. Olyan, mint egy szörnyű álom, nem hiszem el, hogy ez valóban megtörténik.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés