ACNEWS

Az egri gyilkos 5 évig kútba betonozott hullát rejtegetett

Pixabay
Pixabay
A házigazda kőműveskalapáccsal fejbe vágta a vendégét, majd hívta a két lakótársát, együtt kútba dobták a hullát.
Hirdetés
Ad image

Hátborzongató gyilkosságra derült fény öt év után Egerben. Három férfi a legnagyobb békében, közösen bérelt egy házat. Csak akkor támadtak fel az indulatok, amikor egyikük ismerőse rendszeresen megjelent náluk. Ettől mindhárman idegesek lettek.

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség közleménye szerint az egyik bérlő 2015 karácsonyát a szüleinél töltötte, míg barátai az ingatlanban maradtak. Szenteste előtt egy nappal ismét bejelentés nélkül jelent meg náluk az ismerősük, amit nehezen tudták tolerálni. Míg az egyik férfi aludni tért, társa kettesben maradt a látogatóval. Akit ismeretlen okból egy kőműveskalapáccsal úgy fejbe vágott, hogy az belehalt.

Ezt követően a gyilkos felébresztette a lakótársát, majd riasztották a harmadik bérlőt. Amikor megérkezett, kitalálták, hogy elrejtik a holttestet. Így is lett. A tetemet az udvaron lévő kútba dobták, néhány nap múlva építési törmeléket szórtak rá, végül lebetonozták. Ráadásul a bűnbanda 2016 januárjában az áldozat tanyájáról különböző bútorokat, szerszámokat, valamint haszonállatokat lopott el.

Öt évvel a gyilkosság után a ház új tulajdonosa gyanútlanul kitisztította a használaton kívüli kutat. A gyalázatos trió most a bíróságon felelt a tettéért. A gyilkost 10 év fegyházra ítélték elsőfokon, ami ellen fellebbezett. Másodfokon a Debreceni Ítélőtábla dönt majd az ügyben – adta hírül a TV2 Tények.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés