ACNEWS

Azonnal kirúgták a Fradi edzőjét a 3 gólos vereség után

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Belebukott Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros edzője abba, hogy csapatát három góllal legyőzte a feröeri KÍ Klaksvík.
Hirdetés
Ad image

A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt”írta a Facebook-oldalán a Ferencváros elnöke.

Az ügy előzménye, hogy a magyar bajnok Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának visszavágó mérkőzésén, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

A találkozó után Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője hangsúlyozta, hogy nem fog lemondani, azonban Kubatov Gábor, a klub elnöke a hivatalos Facebook-oldalán tudatta, hogy az orosz szakember távozik a csapat éléről – írta az origo.

Az AcNews információja szerint a szurkolók kivétel nélkül hálásak voltak a döntésért a Fradi elnökének. A Facebook posztolók közül többen Lipcsei Pétert, a Ferencváros egykori kiváló focistáját szeretnék a csapat élén látni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés