ACNEWS

Bajban Tom Selleck – Magnum már nem segíthet rajta

Tom Selleck / Fotó: Shutterstock
Tom Selleck / Fotó: Shutterstock
14 év után elkaszálták Tom Selleck sorozatát, a Zsaruvért. Azonban enélkül a jövedelem nélkül esélye sincs fenntartani kaliforniai otthonát.
Hirdetés
Ad image

Nemrég derült ki, hogy a 2010-ben indult sorozat, a Zsaruvér utolsó évadjához érkezett. Ebben a sorozatban szerepelt az elmúlt 10 évben a 79 éves Tom Selleck is, akinek nagy érvágást jelenthet a sorozat elkaszálása. Az innen származó jövedelem nélkül ugyanis esélye nincs a színésznek fenntartani a kaliforniai farmját. Ha nem talál sürgősen egy új sorozatot magának, akkor kénytelen lesz az eladás mellett dönteni.

„Remélhetőleg továbbra is tudok eleget dolgozni ahhoz, hogy megtarthassam ezt a helyet.” – idézte a Magnum sztárját a NewYork Post. A „hely” egyébként egy 63 hektáros farm a kaliforniai Ventura megyében, amit a színész még 1988-ban vásárolt. A farm korábban avokádófarmként üzemelt, azonban a szárazság és a tűzvész, ami az egész államot sújtotta, ezt a területet sem kímélete. Tom Selleck az elmúlt években a telek újjáépítésére koncentrált. Ami nem kis pénz. Így nem csoda, ha nem hagyhatja abba a munkát a sztár.

„Ez mindig probléma. Ha abbahagynám a munkát igen, elveszíteném a földemet. Hogy kész vagyok-e a színészet nélküli életre? Talán igen, de nem egy 63 hektáros farmon. De színészként mindig ott van az az érzés, hogy amikor befejezel egy munkát, az volt az utolsó.” – fogalmazott Tom Sellec, aki még mindig reménykedik abban, hogy a CBS észhez tér. „Mi vagyunk a legjobb műsor a sávban. A nézettséggel visszük az éjszakát. Az összes szereplő vissza akar térni.” – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés