ACNEWS

Balesetet szenvedett Zalában egy kisteherautó 36 migránssal

A rendőrök elől menekülve balesetet szenvedett kedd hajnalban egy 36 illegális bevándorlót szállító kisteherautó Zalaegerszeg közelében - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hirdetés
Ad image

A rendőrök elől menekülve balesetet szenvedett kedd hajnalban egy 36 illegális bevándorlót szállító kisteherautó Zalaegerszeg közelében – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrök éjjel egy órakor Zalaegerszegen, a Kaszaházi úton akartak intézkedni egy kisteherautó miatt, azonban a gépjármű vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbment. A jármű a közeli Kispáliban árokba hajtott.
   

A kisteherautó rakterében összesen 36, magát indiai és pakisztáni állampolgárnak valló férfi utazott. A balesetben tizenegyen közülük könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
    

Az utasok sem a személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
    

A járműben helyet foglaló két embercsempész a helyszínről elmenekült, őket még keresik a rendőrök.
 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés