ACNEWS

Beintett pártjának a bajai polgármester, nem tűrte, hogy megalázzák

Fotó: hirado.hu
Fotó: hirado.hu
Inkább kilép a Momentumból a bajai városvezető, de nem vesz részt a párt ellene indított kutyakomédiájában.
Hirdetés
Ad image

A botrány azzal kezdődött, hogy a bajai polgármesternek, Nyirati Klárának elege lett párttársa, Donáth Anna kommunikációs ámokfutásaiból. Donáth többször is vadul kirohant Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc ellen, akiket hazugnak gondolt. Azt is hangoztatta, hogy többé nem akar egy listán szerepelni Gyurcsánnyal.

Nyirati Klára polgármester egy rendezvényen arról beszélt, hogy borzasztó rosszul éli meg Donáth Anna kommunikációs ámokfutását. „Olyannyira, hogy én pont tegnap beszéltem Fekete-Győr Andrással, és ő is úgy gondolja, hogy Donáth Anna hülyeségeket csinál. Tehát, ha szövetségre akarunk lépni valakivel, akkor miért rúgunk bele?” – kérdezte a polgármester, aki emiatt megtiltotta a pártjának, hogy Baján megtartsák a kihelyezett frakcióülést. „Ne jöjjenek, azért, mert most nem kívánatosak Baján” – szögezte le a polgármester. Válaszul a Momentum fegyelmit indított ellene. Csakhogy Nyirati Klára úgy döntött, nem kér a kutyakomédiából, inkább kilépett a pártból. Döntésről a bajai polgármester maga tájékoztatta a 24.hu-t.

Nem a bajai polgármester az első, aki faképnél hagyta a Momentumot. A 2022-es parlamenti választás után távozott a pártból Sződliget első embere, Juhász Béla. Ahogy az Újpestet polgármester, Déri Tibor is. Két éve, májusában pedig Balogh Csaba Göd polgármestere mondott le a Pest megyei város vezetéséről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés