ACNEWS

Bérgyilkost fogadott az anya, hogy a 3 éves fiát megölje

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Így akarta visszaszerezni a szeretőjét
Hirdetés
Ad image

A 18 éves, Jazmin P. az USA-ban egy weboldalon keresztül próbált felbérelni egy bérgyilkost. Önmagában maga az elképzelés is dermesztő, de a fiatal anya ráadásul a saját, három éves kisfiát akarta megöletni. Mint kiderült, szeretője a szintén 18 éves Gamaliel S. buzdította a nőt a gyilkos felfogadására.

Jazmint már júliusban letartóztatták és vádat emeltek ellene. Mint kiderült a rentahitman.com oldalon rendelte meg fia meggyilkolását. A probléma csak annyi, hogy a weboldal valójában egy kamu portál. Arra tervezték, hogy bevonzza azokat, akik emberölésre készülnek. A honlap üzemeltetői azonnal felvették a kapcsolatot az illetékes Miami-Dade-i rendőrséggel. Egy rendőr ezután bérgyilkosnak adta ki magát a nő előtt, és beleegyezett, hogy 3000 dollárért elvégzi a munkát – írja a blick.ch.

Hétfőn letartóztatták a férfit is, aki gyilkosságra buzdította Jazmint. Gamaliel sms-ben tartotta a kapcsolatot az anyával, és ezekben írt a hároméves kisfiú megölésének tervéről is. „A gyerek a probléma” – állt az egyik üzenetben. „Remélem, rájössz, hogy az egyetlen vágyam az, hogy kiszabadítsalak”. A férfi arról is írt, ha Jazmin beleegyezik a tervbe akkor: „elgondolkodom azon, hogy visszajövök hozzád”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés