ACNEWS

Bizarr gyilkosság: életfogytiglanra ítélték a sütis feleséget

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Sokat szenvedett férjétől. Olyannyira, hogy úgy döntött, meg kell halnia.
Hirdetés
Ad image

Így hát megsütötte 68 éves férje kedvenc citromos kekszét – nagy adag méreggel a tésztában.

Külsőleg a pár, Rebeca és Noel nyugodt vidéki életet élt gyermekeikkel az ausztráliai Walpeup városában, Victoria északnyugati részén. De a hozzájuk legközelebb állók azt mondják, hogy házasságuk korántsem volt boldog.

A szomszédok arról számoltak be, hogy a kapcsolatukat az erőszak jellemezte – és Noel állítólag többször megütötte a feleségét. A család egy barátja azt mondta, hogy „zúzódásokat látott a nő karján és a mellkasán”.

Rebecca ügyvédje is ezt részletezte: a nőt a férje többször is leköpte, megütötte és megerőszakolta – éveken át. Rebecca 14 évig élt a pokolban a nála 25 évvel idősebb szörnyeteggel.

Így hát megtervezte Noel meggyilkolását: citromos kekszet sütött, és méreggel meghintette. Egy csésze csokoládés tejbe pedig porított altatót tett. Mindkettőt felszolgálta a férjének.

Miután Noel elfogyasztotta az „utolsó vacsoráját”, lassan elaludt – és álmában halt meg. Rebecca azt vallotta, pánikba esett, amikor pulzus nélkül találta a férjét, és rájött, mit tett.

A 43 éves nő a holttestet pokrócba csavarta, majd a fagyasztóba dobta, a fedelét kötelekkel átkötötte. Néhány nappal később átrángatta a ládát a szomszéd udvarába. Nem sokkal ezután egy ott lakó felnyitotta a fedelet, és hívta a rendőrséget – irja a bild.de

A tárgyalás során Rebecca beismerte a gyilkosságot, de azt is kijelentette, hogy önvédelemből cselekedett. Az esküdtszéket nem hatotta meg. Idén márciusában életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés