ACNEWS

Bodrogi is a Nemzeti Színház áldozata lett

Fotó: ATV
Fotó: ATV
A Nemzeti Színház átka lecsapott Bodrogi Gyulára is. A 89 éves Kossuth-díjas színművész bal karjában az egyik csont megrepedt.
Hirdetés
Ad image

Másfél hete történt a súlyos baleset Bodrogi Gyulával, a keze pedig azóta is fel van kötve. Ez viszont nem akadályozza meg a munkájában, továbbra is játszik.

„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt. Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök” – mondta a Blikknek a 89 éves Bodrogi Gyula.

Bár a színész csak áprilisban tölti be a 90. életévét, tegnap a Színházak Éjszakáján, előre felköszöntötték.

Az elmúlt időszakban nem ő az egyetlen, akit csúnya baleset ért a Nemzeti Színházban. Korábban a Rómeó és Júlia című darab előadásán Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó lezuhant a négy méter magas díszletről, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés