ACNEWS

Bosszúfélelem: rendőrök védik a bőnyi szurkáló kislány családját

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Félnek a haragtól, félnek a bosszútól. Mirelláék és a késelést elkövető lány, Katáék házát rendőrök védik. Csitítják az indulatokat.
Hirdetés
Ad image

„Most is itt vannak a rendőrök a családunk háza előtt. Amikor tegnap beszélgettünk velük, nyugalomra és önmérsékletre intettek mindenkit. Nem szeretnék, ha a rokonaink az önbíráskodást választanák. Én is próbálom őket csitítani – mondta az AcNews-nak Horváth József, a megkéselt kislány édesapja. Hozzátette: a késelő lány apjának háza előtt is rendőrök vigyáznak rá, hogy ne történjen baj.

Mint azt az AcNews megírta, hétfőn délelőtt a bőnyi általános iskolában az osztálytársa megkéselt egy hatodikos kislányt, Mirellát. Akit a mentőhelikopter életveszélyes állapotban szállított kórházba.

„Most indulok a kislányomhoz a győri kórházba – folytatta a megtört édesapa. – Hazafelé még elkanyarodok a bőnyi iskolához, hogy beszéljek az igazgatónővel. Az érdekel, hol voltak a tanárok akkor, amikor a kislányomat megkéselték? Hogy maradhattak felügyelet nélkül a gyerekek az óraközi szünetben? A rendőrség most a késelés részleteire keresi a választ. De az iskola, az állam felelősségéről nem firtatja senki. Én viszont szeretném tudni a teljes igazságot…”

Mirella édesapja elárulta az AcNews-nak: a kisebbik fia, Riki, és unokatestvére, Dani neve is szerepel azon a halállistán, amit a késelő lány írt. Ezért is érzi úgy, hogy nincs biztonságban a családja.

„Tegnap a rendőrök annyit mondtak a feleségemnek, hogy a szurkáló kislány büntethető, mert elmúlt 12 éves. Én nem várom a szüleitől, hogy bocsánatot kérjenek tőlünk. Mert erre nincs bocsánat. De azt eldöntöttem, ha túl leszünk ezen, a feleségem és a három gyerekem kiköltözik hozzám Ausztriába. Csak Mirella épüljön fel minél előbb. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha elkap valami végzetes fertőzést a kórházban. Tudatosan kerülöm a rossz gondolatokat. De ha a legrosszabb dolog történne vele, akkor én nem állok jót magamért” – jósolta József.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés