ACNEWS

Botrány Győrben: átverték az orvost a polgármester kampányfilmjével is

Fotó: RTL / képernyőkép
Fotó: RTL / képernyőkép
Otromba módon átverték a jóhiszemű győri orvost, aki azt hitte, Dézsi Csaba Andrásról készülő dokumentumfilmben szerepel. Aztán közzé tettek egy magánbeszélgetését is.
Hirdetés
Ad image

Kétségbeesett és háborgó beszélgetésről készült felvételt tett közzé egy győri hírportál* a közösségi oldalán. Abban a városszerte ismert és elismert helyi orvos kétségbeesetten magyarázkodik. A magánjellegű kifakadást az orvos tudta nélkül rögzítették, és engedélye nélkül tették közzé. A kifakadásban az orvos arról beszél, hogy a kórházi főnöke, Dézsi Csaba András polgármester megkérte, szerepeljen az ő életéről szóló dokumentumfilmben. Igent mondott, de fogalma sem volt arról, hogy egy politikai kampányfilm lesz a vége.

„Ráadásul a tudtom nélkül hangfelvétel készült egy ezzel kapcsolatos  magánbeszélgetésről, ami kikerült az internetre. Feljelentést teszek, mert megsértették a személyiségi jogaimat – panaszolta az AcNews-nak a neve leírásától elzárkózó orvos. – Én kardiológus vagyok, nem akartam politikai játszmákba keveredni. Se kampányfilmben szerepelni.” A kétségbeesett orvos úgy érzi, kétszeresen is becsapták.

Amúgy a Dézsi Csaba András győri polgármesterről szóló – A szívember című, 42 perces – kampányfilm technikailag profi munka. Amikor elindul a film, azt hallatja, amint a győri panelházakban a híradók Borkai Zsolt szexbotrányát harsogják. Erre a 444.hu is felfigyelt írásában. A filmben ezt zengik a riporterek és az angol és német híradások. Majd a film irányt vált, és 40 percen keresztül emlékművet állít a jelenlegi polgármester munkájának. Mint az köztudott, Borkai Zsolt most éppen Dézsi Csaba András politikai ellenfele Győrben, a június 9-én tartandó polgármesteri választáson.

A kampányfilm egy hete látható a Győr Plusz Média közösségi oldalán.

Az ügyben többször is hívtuk Dézsi Csaba Andrást, de nem értük utol.

(* Név és portálcím a szerkesztőségben)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés