ACNEWS

Brutális gyilkosság áldozata lett a híres meseíró – a lánya ölte meg

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A lánya és annak párja ölte meg. Halálra késelték a férfit, majd rátámadtak a lány alvó anyjára is.
Hirdetés
Ad image

A német gyerekkönyvíró, Wolfgang Wilhelm tavaly július 18-án hunyt el élete 67. évében. A meseírót 24 éves lánya, Ina gyilkolta meg a 23 éves barátja, Alexander segítségével. Most a lánynak és párjának a freiburgi bíróságon kell felelnie tettéért.

A főügyész a tárgyalás első napján ismertette a bűncselekményt. A szörnyű nap reggelén Ina elment az apjához, ahva már magával vitte a kellékeit. Egy fejszét, késeket, kalapácsot és egy vasrudat. Mindent, ami egy jól megtervezett, brutális gyilkossághoz szükséges. Ina és Alexander 5 óra 40 perckor betörtek Ina szüleinek freiburgi lakásába. A meseíró felriadt a zajokra, majd lement a bejárati ajtóhoz, hogy megnézze, mi történik. Ekkor támadtak rá a fiatalok. „Megverték, majd leszúrták. El akarták pusztítani.” – idézte a főügyészt a Blick. Először baltával sújtottak le áldozatukra, amitől az író a földre rogyott. Öt szúrt sebet találtak a mellkasán, a hátán és a törzsén. Ezekbe a sérülésekbe halt bele.

A lányt és szerelmét azonban nem elégítette ki a férfi halála. Vérszemet kaptak. Rátámadtak Ina édesanyjára is, aki ekkor még aludt. A veséjét szúrták, a beleit és a fő artériákat vágták el. Az asszonynak végül szerencséje volt. A szomszédok észrevették, hogy valami baj van, majd miután rátaláltak, hívták a mentőket. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét. A pár végül elmenekült, de nem jutottak messzire. Egy mellékutcában húzták meg magukat, ahol egy építkezés mobilvécéjében bújtak el. Végül elfogták őket, az ügyükben az ítélethirdetés július 3-ára várható.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés