ACNEWS

2024. July 20.   |   Illés napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Brutális káosz lesz a Nagykörúton

Napokon belül kezdődnek a felújítási munkák a 4-6 vonalán. Változik a villamosok közlekedése, ami az autósokat is érintheti.
Hirdetés
Ad image

Július 13-tól három héten át pályakarbantartást végeznek a 4-es 6-os vonalán a Blaha Lujza tér, a Podmaniczky utca és a Margit híd térségében. Emiatt megváltozik a nagykörúti villamosok közlekedése – tájékoztatott az MTI a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye alapján.

A munkálatok első körben július 13-tól július 20-ig fognak tartani. Ez idő alatt pótlóbusz közlekedik az Oktogon és a Harminckettesek tere között.  A Nyugati pályaudvar és a Corvin-negyed között utazóknak az M3-as metrót, a Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazóknak a belváros elérésére az M2-es metrót, Óbuda irányából pedig a 19-es és a 41-es villamosokat ajánlják az M2-es metróra való átszállással.

Ezt követően július 20-án és 21-én a villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Harminckettesek tere között közlekednek majd. A Széll Kálmán tér és a Harminckettesek tere között pótlóbusz jár. Július 22-től, hétfőtől augusztus 4-ig, vasárnapig a 4-es, 6-os villamos vonalán további pályakarbantartási munkálatok is zajlanak. Az időszak forgalmi rendjéről a BKK később ad tájékoztatást. A pótlóbuszok a körúton az autós forgalmat is érinthetik majd.

A július 12-ről 13-ra, péntekről szombatra virradó éjszakától az augusztus 4-ről 5-re, vasárnapról hétfőre virradó éjszakáig minden éjjel a 6-os villamos helyett a vonal teljes hosszán 6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik. A 931-es autóbusz Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés