ACNEWS

Brutálisan megalázták Dézsi Csabát, a győri polgármestert VIDEÓ

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Irtózatos pofonba sétált bele a győri polgármester, amikor a színpadra hívták: úgy kifütyülték, hogy még a Holdon is hallatszott.
Hirdetés
Ad image

Sok százan ünnepelték a Győri ETO futballcsapatát a helyi Széchenyi téren, miután több év után – Ajkán az utolsó bajnoki meccsét megnyerve – végre feljutott az NB I-be. A téren megjelent Dézsi Csaba polgármester is, hogy beszédet mondjon az ünneplő tömegnek. Bár ne tette volna… Amikor felhívták a színpadra, sejtelme sem volt róla, hogy milyen megaláztatásban lesz része.

Megszégyenülten odébb kullogott

„Szeretném megkérni ide a színpadra jöjjön fel dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere…” – zengte a mikrofonba a műsorvezető. De be sem tudta fejezni a megkezdett mondatát, mert a polgármester nevének említésekor azonnal éktelen füttyszó és pfujolás volt a közönség reakciója. Hiába próbálta szelíden rendre inteni a műsorvezető a szurkolókat, azok reakciója nem változott. Jól látszik a videón, hogy erre a fogadtatásra nem számított a város első embere. Ezért úgy döntött, nem tartja meg a beszédét, és inkább megszégyenülten odébb kullogott.

Már korábban is kifütyülték

Az RTL szerint a botrány hátterében az áll, hogy Győr jelenlegi polgármesterének eddig sem volt túl jó a viszonya az ETO-val. Dézsi Csaba korábban gyakran bírálta a klub vezetését, míg a város másik csapatát, a Gyirmótot dicsérte. Viszont a vasárnapi győzelem után Dézsi már saját sikerként is könyvelte el a feljutást. A Facebook-oldalán azt írta, hogy „Négy éve elterveztük, hogy elég a tingli-tangliból! Meg is lett az eredménye!” Egyébként az úgytudjuk.hu szerint a győri polgármestert egy héttel korábban Győrszentivánon is kifütyülték, amikor a Boney M koncert előtt színpadra lépett. Ezt Dézsi akkor igyekezett „támogató fütyülésként” értelmezni. Az esetről készült videót itt lehet megtekinteni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés