ACNEWS

Mire jó, ha piros bugyit dobunk a csillárra

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Ezoterikus rituálék, amelyk bevonzzák a pénzt és a gazdagságot - de hinned is kell benne, nem csak megcsinálnod.
Hirdetés
Ad image

Mindannyian tudjuk, hogy ahhoz, hogy pénzt keressünk, alapvetően dolgozni kell. Esetleg, ha szerencsések vagyunk, aranykanállal a szájban születünk vagy elvisszük a lottó főnyereményt. „Érdemes felismerni – a pénzszerencse létezik, miért ne emlékeztessük hát egyszerű és ártalmatlan módon önmagára?” – kérdezi Veronica Golubeva ezoterikus. A womanhit.ru most összeszedte a segítségével, hogy mivel is vonzhatjuk be a gazdagságot.

Tegyünk egy üres pénztárcát az ablakpárkányra

Csak ne véletlenszerűen egy szabadon választott estén, hanem kizárólag teliholdkor. Mielőtt kikészítjük szedjünk ki belőle mindent, beleértve a hitelkártyákat, a jogosítványt, a régi blokkokat és minden iratunkat. Igen, a szerencsepénzünket is. „Nem kell mondanod semmit, nem kell bonyolult kézmozdulatokat csinálnod. Tedd úgy a pénztárcát, hogy a holdfény ráessen, majd csendben feküdj le. Reggel tegyél vissza mindent, és várd meg a pénzügyi utalásoka…” – mondja Veronika. Újholdkor azonban ugyenzt téve a pénztárcának teli kell lennie. Fontos, hogy ne keverjük össze!

Fogjunk pénzt mézzel

Este üljünk le teázni, csak cukor helyett mézet tegyünk bele. Az se baj, ha nem szereted a teádat édesítve. Veronikának erre is van egy trükkje: „Szedj egy kanál mézet, hunyd be a szemed, és mondd: A pénz ragad, mint a méz, mindig mindenben szerencsés vagyok!”. Ezután együk meg a mézet, majd igyuk meg a teánkat is.

Legyen otthon egy varázsseprű

Mindenki tudja, hogy a pénz varázslatos módon a semmiből jön, és hogy ne vigye el egy véletlen szél vagy huzat, egy seprűnyél rúdjára kell fogni. „A seprű a sörtékkel felfelé álljon!” – figyelmeztet az ezoterikus.

Dobjuk a piros bugyit a csillárra

A szakértők azt állítják, hogy szinte ez a leghatékonyabb módja annak, hogy javítsunk az anyagi helyzetünkön. Tegyük próbára a dolgot! Vegyünk szép piros bugyit, legalább jelképesen viseljük pár percig, és dobjuk fel a csillárra. Ideális esetben a lábunkkal, de ha nem vagyunk jók az akrobatikában, használhatjuk a kezünket. „Fontos, hogy örömöt és érzelmi felemelkedést érezzünk a rituálé során. Táncoljunk, énekeljünk. De csak vidáman” – árulja el a titkot Veronika.

Hozzuk létre a szükséges összeget

Néha előfordul, hogy sürgősen szükség van egy nagyobb összegre. Ez már egy komplexebb, türelmet igénylő kérdés. Első lépésként írjuk fel ezt az összeget egy papírra, gondosan tekerjük fel, és mondjuk el a következőt: „Most (ennyi) legyen a kezemben!”. Ezután már csak az van hátra, hogy ezt a „pénzt” a pénztárcánkba tegyük. A kívánt összeg belátható időn belül a miénk lesz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés